Udstillingen "Vand" med fotograf Rune Kurdahl

Galleri Bomhuset inviterer til fernisering med fotograf Rune Kurdahl fredag den 25. oktober kl. 17.00-19.00.
 
Vandet og de tilstandsformer det tager i landskabet omkring os, har været arbejdstemaet for udstillingen "Vand". Vandet er hele tiden til stede i det nordiske landskab; som det frådende hav, der rummer uanede kræfter, eller som det blanke vandspejl, der reflekterer himlens lys eller vækker uro ved det bundløse sorte dyb, som dramaet i de tungt lurende tordenskyer, som den stille morgentåge eller som det vedvarende og roligt strømmende vandløb. Vandet er basalt, giver liv og indtager et til alle tider mytisk forhold i menneskets forhold til natur og kultur.
 
Runes indgang til fotografiet går gennem malerkunsten og den nordiske malertradition. Udgangspunktet er det nordiske landskab og de stemninger og dramaer, der er forbundet til det. De grafiske, maleriske og stoflige egenskaber i billedet er omdrejningspunktet. Rune anvender både analoge og digitale teknikker i billedskabningsprocessen. 
 
På udstillingen, som varer fra fredag den 25. oktober til og med lørdag den 9. november vises billeder fra Skandinavien samt helt nye billeder fra Island.
 
Rune har tidligere udstillet på bl.a.:
 
Det Kongelige Teater, Skuespilhuset - Kunstforeningen.
Det Kongelige Bibliotek, Den Sorte Diamant - Kunstforeningen.
Fotocaféen, Vesterbrogade 45, København.
 
Kik forbi galleriet og nyd et glas vin i hyggeligt selskab med fotografen.