Galleri Bomhuset præsenterer kunstneren Sebastian David Boldsen

Vi er stolte af at præsentere galleriets nyeste kunstner Sebastian David Boldsen. 
 
Sebastian er født i 1984 på Sydfyn og har gennem hele sin barndom og ungdom tegnet rigtig meget, som han selv udtrykker det. Han er uddannet indenfor musikken, men finder sin ro og udfordringer i maleriet.
 
Ingen tvivl om, at sebastian mestrer malerkunsten helt ned til mindste detalje. Han laver sin maling selv fra bunden, så han kan stå indefor indholdet og ikke mindst ved hvordan netop hans udtryk og oplevelser træder tydeligst frem. Alle aspekter er interessante lige fra malingens fysiske egenskaber, malekunstens teknikker, de mange forskellige redskaber som kan anvendes og ikke mindst interessen for andre kunstneres kreativitet. Det er en spændende proces som galleriet glæder sig til at følge.
 
"Jeg skifter mellem ekspanderende kunstnerisk udfoldelse og kontraherende teknisk fordybelse af varierende varigheder, og finder at det skiftevise fokus bringer ham hurtigt frem på begge fronter, end jeg nogensinde har kunnet komme på hvert område for sig", fortæller Sebsatian til Galleri Bomhuset.
 
Sebastian eksperimenterer med mange forskellige teknikker og stilistiske udtryk, og finder sig selv umiddelbart hjemme i så mange af sine første forsøg i nye retninger, at han "endnu" ikke oprigtigt kan sige at han er en kunstner, modnet i en særlig stilistisk retning. Dog vil det for de fleste nok være tydeligt at se at hans billeder hviler på en sikker streg, og den er altid let genkendelig på tværs af alle værker.
 
Der går ikke en dag, hvor Sebastian ikke tænker på at male eller opsøge viden herom. Han er bidt for livet, som han fortæller til Galleri Bomhuset.
 
Se værkerne af Sebastian David Boldsen her